Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

220px-Globespin

ACTIVITĂȚI DEDICATE CENTENARULUI MARII UNIRII 1 DECEMBRIE 1918

ROMÂNIA, TE IUBIM,

ÎN GRĂDINIȚĂ TE SLĂVIM!”

 

       Centenarul Marii Uniri, a fost sărbătorit, în Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Perișoru, joi, 29.11.2018, începând cu ora 9.30.

       Cu mic, cu mare, îmbracați, în strai popular de sărbatoare, ne-am adunat cu mare emoție să arătăm că și noi simțim românește și iubim românește. La activitate au participat toți preșcolarii din unitate, doamnele educatoare, părinți, bunici și directorul unității.

         Ne-a oferit sprijinul și s-a aflat în rândul nostru și o bătrânică din localitate, care are o colecție foarte frumoasă de obiecte de artizanat și costume populare, cele mai multe lucrate de dânsa. Cu multă pasiune și pricepere le-a aratat copiilor cum se lucrează aceste costume și le-a explicat cât de importante sunt pentru noi, românii.

         Am ascultat cântece patriotice, am cântat împreună despre țara noastră și am întins o horă pe măsura dragostei noastre patriotice.

        Cu toții am sărbătorit, cu mare încărcatură emoțională credința, efortul, năzuința, tenacitatea și eroismul românilor care au înfăptuit UNIREA.

 

Traiască România Mare! La mulți ani, România! La mulți ani, români!

   .

                   Pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Perișoru, au realizat materiale specifice și diferite activități educative la toate clasele. Elevii claselor V – VIII au realizat un program de activități artistice și multe materiale dedicate centenarului în cadrul Cabinetului de Documentare și Informare alături de toate cadrele didactice și cu ajutorul doamnei bibliotecare.

                 Programul artistic s-a derulat în sala de sport și a început cu intonarea imnului de stat al României.

                 Elevii clasei a VII-a A au deschis programul cu un recital de poezii și cântece patriotice, îndrumați de doamna profesoară Nedelcu Ioana.

                 Elevii claselor a VIII-a au realizat un program artistic dedicat centenarului cuprinzând poezii, cântece și o scenetă despre țările române, îndrumați de doamna profesoară Topor Elena.

                 În finalul activităților elevii și cadrele didactice au realizat o frumoasă horă a unirii.

 

Traiască România Mare! La mulți ani, România! La mulți ani, români!DSC 3000

 DSC 3361

DSC 3371

DSC 3375

DSC 3377

DSC 3381

DSC 3385

DSC 3389

Abonati-va la newsletter si veti fi la curent cu ultimele stiri.

Mesaj rapid


Online acum

Avem 17 vizitatori și niciun membru online

1060045
Azi
Ieri
Saptamana asta
Ultima saptamana
Luna asta
Ultima luna
Toate zilele
2914
359
6005
1048684
13638
17953
1060045

IP: 3.215.79.116
Data:21 -06- 2021