Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

220px-Globespin

MESAJ DE MULTUMIRE, ADRESAT COMUNITATII, IN URMA INCENDIULUI DIN DATA DE 24.09.2020

MESAJ DE MULȚUMIRE

 

                       Având în vedere incendiul din data de 24.09.2020, de la Corpul A al unității noastre și sprijinul enorm adus de comunitatea noastră ( părinți, bunici, angajați și multe persoane necunoscute care au ajutat la evacuarea bunurilor) vă mulțumim enorm pentru ajutorul dat.

                   Ne bucurăm foarte mult pentru că în acele momente foarte grele ați fost aproape de școala unde dumneavoastră, copiii dumneavoastră și bunicii dumneavoastră au învățat.

                   Mulțumim tuturor pentru ajutorul dat și pentru implicare ( părinți, bunici, angajați, și multe persoane necunoscute). Cu ajutorul dumneavoastră am reușit să salvăm arhiva unității și o parte din mobilierul școlar. Mulțumiri speciale celor care au avut curajul, alături de angajații unității noastre să intre în clădirea care ardea și să ajute la evacuarea mobilierului și a obiectelor de inventar.          

                  Acum urmează o perioadă dificilă, cauzată de această tragedie, cât și de epidemia de coronavirus COVID-19, însă procesul instructiv – educativ, trebuie să continue cu încredere și speranță.

                   In aceste zile foarte grele, unitatea noastră deja a reamenajat spațiile disponibile, a refăcut stocul de materiale de curățenie și de dezinfectante, astfel încât procesul instructiv – educativ să continue, în condiții optime.  

                   Acum, ne bazăm în continuare pe sprijinul părinților și vă reamintim că este extrem de important să respectăm permanent normele de igienă și de protecție pentru prevenirea imbolnărilor cu coronavirusul SARS CoV-2. Trebuie să ne implicăm, să colaborăm, să ne ajutăm reciproc pentru binele copiilor.

                               Mulțumim tuturor!

 

Director,

Profesor Tătuc Gabriela

 

Abonati-va la newsletter si veti fi la curent cu ultimele stiri.

Mesaj rapid


Online acum

Avem 13 vizitatori și niciun membru online

1136187
Azi
Ieri
Saptamana asta
Ultima saptamana
Luna asta
Ultima luna
Toate zilele
197
194
5199
1130024
9189
12277
1136187

IP: 23.20.20.52
Data:24 -01- 2022