Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

220px-Globespin

MESAJ PENTRU 1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

.

La mulți ani, Romania!

 

Ziua de 1 Decembrie este Ziua Natională a României. Este una dintre cele mai importante zile din istoria României. Este ziua în care Marea Adunare a Românilor de la Alba Iulia, adopta rezoluția unirii Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România, în anul 1918.

La această adunare de la Alba Iulia, au participat aproximativ 100.000 de români, iar delegații acestora au votat crearea României Mari, prin unirea Transilvaniei cu România. Este unul dintre cei mai importanți pași din istoria României, care a permis crearea statului național român.

Este ziua în care, înaintașii nostri au crezut în spiritul și valorile naționale, au crezut că împreuna pot avea un viitor mai bun.

Chiar dacă în anul acesta Ziua Națională a României nu mai este sărbătorită prin parade militare și diferite activități cultural – artistice, din cauza epidemisiei de COVID-19 prin care trece întreagă planetă, să ne amintim cu respect de valorile naționale ale României, să credem în spiritul și valorile naționale, să facem în fiecare zi câte o faptă bună, pentru viitorul nostru și pentru viitorul acestei țări.

Vă rugăm să arborați cu mândrie drapelul național, simbol al Unirii din 1918 și al solidarității naționale.

 

                   La multi ani, Romania!

                  La multi ani, Romani!

FOTO1DECEMBRIE

Abonati-va la newsletter si veti fi la curent cu ultimele stiri.

Mesaj rapid


Online acum

Avem 42 vizitatori și niciun membru online

1136172
Azi
Ieri
Saptamana asta
Ultima saptamana
Luna asta
Ultima luna
Toate zilele
182
194
5184
1130024
9174
12277
1136172

IP: 23.20.20.52
Data:24 -01- 2022