Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

 

Proiectul Erasmus, Activitatea din Bulgaria, Noiembrie 2015

RAPORT DE ACTIVITATE

PRIMA MOBILITATE

VELINGRAD - BULGARIA, 23-27 NOIEMBRIE 2015

 

 

În perioada 23-27.11.2015 echipa Școlii Gimnaziale nr.1 Perișoru, Călărași-România a fost reprezentată de 2 profesori: Gabriela Tătuc și Ana-Maria Hodorogea și 5 elevi: Diana-Elena Deaconu, Maria Georgescu, Denisa Filipoiu, Ana-Ionela Rondoleanu și Vasile-Adrian-Costel Vornicu.

BG01

 

 

Temele principale ale reuniunii au fost desfășurarea lecțiilor CLIL pregătite și susținute de profesorii celor 6 țări partenere (Bulgaria, Spania, Grecia, Lituania, Polonia și România) despre industria în diferite domenii: chimică, textilă, siderurgică, hârtiei și mobilierului, alimentară, automobilelor precum și studierea pieței muncii în aceste sectoare de activitate, temă realizată de elevi.

 

 BG02

 

 

BG03

                         Echipele participante la această mobilitate au avut oportunitatea de a colabora în diferite activități în școala gazdă sau în diferite locații ale orașului Velingrad. Activitățile s-au bazat pe lucru în echipe mixte pentru dezvoltarea competențelor de comunicare în limba engleză, abilităților de investigare, cercetare și sistematizare a unor informații cerute în teme, utilizarea tehnologiei informatice, inițierea în utilizarea website-ului: www. europass elaborat pentru obținerea documentelor Europass.  

BG04 

Obiectivele vizitate pe parcursul acestei săptămâni au fost în concordanță cu temele vizate: Fabrica de hârtie din Velingrad, o fabrică ce funcționează pe procese ecologice de reciclare a hârtiei, Fabrica de covoare din o fabrică de covoare țesute manual din materiale 100%  naturale precum și alte obiective reprezentative ale Bulgariei: orașul Plovdiv, al doilea mare oraș al țării după Sofia, Mânăstirea Rila, cea mai mare, renumită și vizitată mânăstire ortodoxă  situată în munții Rila din masivul Balcani, la o altitudine de 1150m.

 BG05

  

 

@2022